Kurumsal Vize İşlemleri

20.01.2023 11:38

Vize işlemleri özellikle kurumsal seyahatlerin en kritik ve en önemli parçasıdır. Bu işlem çeşitli evrakların hazırlanmasını ve belirlenen prosedürlerin gerçekleştirilmesini gerektirir. Her ülkenin vize şartları ve prosedürleri farklı olduğu için bu şartlara göre alınacak olan vize çeşidi de değişkenlik göstermektedir. Vize çeşitleri değiştiği gibi başvurma prosedürleri ve istenilen evraklarda değişmektedir. Bu bilgilere göre vizeyi almak için konusunda uzman olan seyahat acentasından hizmet alınması çok önemlidir. Özellikle kurumsal seyahat gibi önemli seyahatlerde belirli tarihler arasında vize alınması gerektiği için vize alma işlemlerinin seyahat planına göre hızlıca gerçekleştirilmesi gerekir. Kurumsal vize işlemleri önemli bir yere sahip olmaktadır.

Kurumsal vize işlemleri nasıl yapılır?

Kurumsal vize işlemleri konusunda uzman bir acenta ile yürütüldüğünde, vize almak oldukça kolaylaşmaktadır. Vize almadan önce bireysel olarak yapılması gereken birçok işlem bulunmaktadır. İstenilen evrakların eksiksiz ve tam olarak öğrenilmesi sonrasında hazırlanması gerekmektedir. Başvuru formunun seyahat edecek kişi tarafından dikkatle doldurulması. Ve en önemlisi bu hazırlığı yaparken başvuru için Kurumsal Seyahat Acentanız tarafından randevunuzun alınması. Başvuru öncesinden hazırlamış olduğunuz evrakların kontrolü, eksikler hakkında bilgilendirilmek ve bunları hızlıca tamamlamak ve tabii ki randevu günü vize alacak kişiye eşlik etmek vize işlemlerini daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmesine olanak sağlamaktadır.

Vize işlemlerinde seyahat acentalarından destek almalı mıyız?

Vize işlemleriniz için kurumsal seyahat acentasından destek almanız sizlere birçok avantaj sağlayacaktır. Avantajlar arasında en önemlisi zaman tasarrufunuzdur. Günlük işlerinize ara vermenize gerek kalmadan vize işlemi yapmanın kolaylığını yaşayacaksınız. Başvuru öncesinde gerekli evrakların hazırlanması üzere listelerin paylaşılması, gerekir ise telefonla destek verilmesi başvuru esnasında çıkabilecek sorunların önüne geçilerek zaman kaybı önlenmektedir.

Vize randevusu nasıl alınır?

Vize alımında diğer önemli bir konu randevulardır. Burada sizlere eşlik edecek kurumsal seyahat acentanız yeterli deneyime sahip olacağı için randevuya girmeden size ne gibi sorularla karşılaşacağınıza dair bilgilendirir ve gerekli desteği verir. Gelişmiş ülkeler vize görüşmelerine çok önem vermekte ve görüşmelerin olumlu geçmesi için bazı prosedürler uygulamaktadır. Kurumsal seyahat acentanız tarafından size aktarılan bilgiler görüşmelerin sorunsuz bir şekilde geçmesine olanak sağlayacaktır.

Kurumsal vize işlemleri ile diğer önemli bir konu bu seyahatin masraflarını şirketiniz karşıladığı ve vize içinde bu masrafları üstlendiği için Kurumsal seyahat acentanız sizler adına tüm ödemeleri yapar ve şirketinize fatura eder. Bu faturalandırma sayesinde vize almak üzere yapılan tüm harcamaları gider olarak göstermesi de vergi avantajını ortaya çıkarmaktadır.

Kurumsal seyahat acentanızın sağlayacağı avantajlar sayesinde, gerçekleştirilecek olan vize işlemleri daha hızlı, daha planlı bir şekilde gerçekleştirilerek seyahatleriniz sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Kurumsal hayatta da en çok aranan konulardan 2022 yılı pasaport ücretleri konulu yazımız ilginizi çekebilir. 0212 334 26 00 numaralı hattan da konuyla ilgili destek alabilirsiniz.

Her adımda sizin için buradayız.
Rezervasyonunuzun ilk dakikasından eve güvenli bir şekilde varana kadar seyahat uzmanlarımız her zaman hizmetinizde.
pazarlama@vikingturizm.com.tr

0 212 334 26 00