Kurumsal Seyahat Danışmanlığı

05.06.2023 06:39

Kurumsal seyahat danışmanlığı, firma çalışanlarının seyahatlerini hızlı ve rahat bir biçimde hazırlanması amacıyla faydalı çözümler üretir. Yolculuk süresince karşılaşabilecek problemleri tek bir sağlayıcıyla bağlantı kurarak çözebilirsiniz. Hem yurt içi hem de yurt dışı konaklama rezervasyonu için anlaşmalı yerler arasından istediğinizi tercih edebilirsiniz. Kurumsal seyahat danışmanlığı ile işlemlerinizi vakit kaybetmeden yapabilirsiniz. Kurumsal seyahat danışmanlığı kapsamında otel noktaları ile beraber uçak bileti, araç kiralama ve transfer, vize hizmeti, organizasyon ve toplantı alternatifleri de yer alır. Kurumsal seyahat, firmanızın yolculuk sürecini ve otel seçeneklerini etkili biçimde planlamanıza olanak tanır. Böylece yolculuğunuz ve konaklama döneminiz en iyi şekilde organize edilmektedir. Aynı zamanda seyahat güvenliği konusunda firmanızın istekleri de harika bir şekilde karşılanır. Seyahat danışmanlığı ile tüm bu süreçleri kolay ve pratik bir şekilde yönetebilirsiniz.

Bu yazımızda sizin için ilham verici bir içerik hazırladık. Siz de kurum seyahat organizasyonlarını planlarken içeriğimizden faydalanabilirsiniz. Bu yazımızda, konu hakkında bilmeniz gerekenleri ve bu danışmanlığa nasıl ulaşabileceğiniz gibi önemli noktaları sizler için araştırdık. Kurumsal tur nasıl yapılmalıdır, gerçekleştirilecek kurumsal seyahatlerde dikkat edilmesi gerekenler nelerdir gibi önemli konuyla ilgili merak ettiğiniz her detaya yazımızda yer verdik. Kurumsal seyahat danışmanlığı ile ilgili işinize çok yaracak pek çok önemli noktayı inceleyeceğiz. Eğer siz de içeriğimize göz atmak istiyorsanız tüm sorularınızın cevaplarına yazımızdan ulaşabilirsiniz. Merak ettiğiniz bütün detaylar yazımızda sizleri bekliyor.

Kurumsal Seyahat Danışmanlığı Nedir?

Şirketler, gelişebilmek ve çeşitli iş bağlantıları edinebilmek ya da sahip oldukları iş bağlantılarını güçlendirebilmek adına belirli dönemlerde seyahate ihtiyaç duyabilir. İş için yapılan bu seyahatler kurumsal seyahat olarak ifade edilir. Kurumsal seyahat, hem katılımcıların plana entegrasyonuna sağladığı fayda hem de süreç yönetimi için oldukça önemlidir. Kurumsal seyahat, firmaların stratejik hedefler doğrultusunda çalışanlarının çeşitli etkinlik ve organizasyonlara katılmasına olanak tanıdığı sürece verilen isimdir. Bu terimi iş seyahati şeklinde nitelendirmek mümkündür. Şirketin amaçlarına uygun biçimde planlanan etkinlik katılımları herhangi bir yerde yapılabilir. Sürecin başladığı andan itibaren tüm çalışanlar eve dönene dek geçen süreç, kurumsal seyahat olarak değerlendirilir. İş seyahati tanımına bakıldığında geniş alana hâkim olduğu ifade edilebilir. Kurumsal seyahat başlığına dâhil olan bazı noktalar ise aşağıdaki gibidir;

  • Uçak bileti
  • Vize başvuru süreci ve takibi
  • Otel rezervasyonu
  • Konaklama süreci
  • Ulaşım hizmeti

Bu hizmetler genel olarak incelendiğinde seyahatin planlanmasıyla yakından ilgili olduğu anlaşılmaktadır. Ayrıca sürecin yönetimi de iş seyahatinin sorumluluğundadır. Bütçe kontrolü ve faturalandırma gibi hususlar kurumsal seyahatler için önemlidir. Kurum seyahati finansal ve yönetimsel adımlar bütünüdür.

Kurumsal seyahat danışmanlığı, şirketinizin bütün yolculukları en iyi şekilde planlaması için önemli bir yöntemdir. Süreç boyunca şirket çalışanının hem güvenli hem de rahat şekilde bir seyahat geçirmesini sağlar. Seyahat sürecinin verimli olması da oldukça önemlidir. Kurumsal seyahat danışmanlığı firma prosedürlerine uyum sağlayan ve özellikle detaylı çalışma sunarak iş seyahatlerinin daha profesyonel geçmesine olanak tanır. Kurumsal seyahat danışmanlığı hizmetleri, zaman açısından ve ekonomik bakımdan tasarruf etmenize destek olur.

Kurumsal Seyahat Danışmanlığı Hizmeti Almak

Kurumsal seyahat danışmanlığı iş seyahatlerinin bütün raporlama, yönetme, takip ve planlama süreçlerini içermektedir. Yalnızca konaklama ya da uçak rezervasyonu değil sağlık ve güvenlik önlemleri, lojistik ve finansal konular gibi pek çok ayrıntıyı kapsayan seyahat danışmanlığı, genel olarak bir firmanın çalışanları için işle alakalı olan bütün kurumsal seyahat dinamiklerini yönetme biçimidir. Kurumsal seyahat danışmanlığı, firmaların ihtiyaç duyduğu kurumsal seyahat unsurlarının, belirlenen bütçeler dâhilinde, kaliteli hizmet ile yönetilmesi ve aynı zamanda raporlanabilir olması ön planda tutularak gerçekleştirilir. Kurumsal seyahatinizde yüksek maliyetler ile karşı karşıya kalabilirsiniz. İhtiyaçlarınızın doğru şekilde belirlenmesi sayesinde yüksek maliyet ortadan kalkacaktır. Dolayısıyla her kurum iş seyahatlerini daha verimli yönetebilmek ve tasarruf edebilmek için kurumsal iş seyahati danışmanlığı hizmeti almalıdır. Kurumsal seyahat danışmanlığı ise her kurumun alabileceği bir danışmanlıktır. Çünkü her şirket bağlantılarını güçlendirmek ve yeni iş sahaları kazanmak için iş seyahatlerine ihtiyaç duymaktadır. İş seyahatleri şirketlere network oluşturma fırsatı tanır. Eğer uluslararası iş seyahatinizin başarılı olmasını istiyorsanız hem müşterileriniz hem de diğer iş insanlarıyla bağlantı kurmanız gerekir.

Kurumsal seyahat planlarınız için 0212 334 2600 numaralı hattımızdan destek alabilirsiniz.

Her adımda sizin için buradayız.
Rezervasyonunuzun ilk dakikasından eve güvenli bir şekilde varana kadar seyahat uzmanlarımız her zaman hizmetinizde.
pazarlama@vikingturizm.com.tr

0 212 334 26 00